Most popular products

Speedball platforms

A platformokat a reflexlabdák rögzítésére használják. Kiváló strapabírása, masszívsága és rezgéselnyelő tulajdonságai miatt optimális választás.

A falra felhelyezést és a reflexlabda rögzítését követően már nyúzhatjuk is! Tovább >>>

Számos boxtechnika, mint a fejjel, vagy a testtel való elhajlítás, vagy az oldalra lépés fontos elemei a box mozgásnak. Ezekhez szükség van a megfelelő reflexekre és reakcióidőre és mozgáskoordinációra is. Ezen készségek fejlesztésére szolgálnak a reflexlabdák, amelyek rendkívül hasznosak lehetnek az edzés során.

A reflexlabdák általában könnyű anyagú gumi, szilikon műbőr vagy bőr labdák, amelyeket speciális forgókampóhoz, vagy egy hosszú rugalmas zsinórhoz rögzítenek. Ez az edzés nem csak a reakcióidőt és a reflexeket fejleszti, hanem az egyensúlyt, a koordinációt és természetesen a koncentrációt is.

A reflexlabdák nagyon hatékonyak számodra, ha szeretnél javítani a boksztechnikáidon, a sebességeden és az ügyességeden. Az edzés során gyakorlatilag koordinált módon szinte minden izmot izomcsoportot megmozgat, így ezek a labdák kiváló kardió edzésként is szolgálhatnak. Használatukkal fejlesztheted az állóképességedet is.

Az edzőtermekben és az otthoni edzések során egyaránt könnyedén használhatóak. A reflexlabdák tehát egyszerű, de nagyszerű edzési eszközök, amelyek segítenek javítani a ökölvívó képességeidet.